Headley Wing Entrance at Epsom General Hospital

CLIENT – EPSOM AND ST HELIER TRUST

VALUE – £302,000

DURATION – 6 Weeks

This project involved renovating an already existing dated reception area in to a modernised office space which included new glazed screens built within circular walls. This was a tricky build due to the location which was right at the front of the existing main entrance and lobby area to Epsom General Hospital. The works comprised of stripping out the existing to the original structure to which we then erected circular partition walls, internal fire door sets, new carpet, modernised wall and ceiling finishes, new fittings and sanitary fittings, mechanical, electrical and plumbing installations.

Before Photos

Completed Photos

By continuing to use the site, you agree to the cookie information. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close