Jacob Bell Training Room at East Surrey Hospital

CLIENT – SURREY & SUSSEX HEALTHCARE NHS TRUST

VALUE – £150,000

DURATION – 6 WEEKS

COMPLETED – JANUARY 2017

We created a training room from an existing warehouse within East Surrey Hospital. The old warehouse at East Surrey Hospital was being used for storing of paperwork so was an ideal place for the formation of 2 new meeting rooms, 2 toilets and an adjoining store room being constructed externally.

Construction elements consisted of the following:

-Demolition of internal staircase and mezzanine floor
-Partitions to form new layout
-Mechanical alterations for toilets
-Electrical alterations throughout including lighting, power, data and fire alarms.
-External store room comprising of steel frame work, galvanised powder coated sheets to walls and roof and drainage alterations.
-Folding movable partition to allow for multi-use facilities
-Joinery made glazed screens
-Flooring
-Decorations
-Flexi-sheet magnetic wall for writing and drawing on

 

By continuing to use the site, you agree to the cookie information. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close